Huishoudelijke hulp Den Haag

Huishoudelijke hulp aan huis omgeving Den Haag

Voor huishoudelijke hulp in de omgeving van Den Haag staat Time to Nursing graag voor u klaar. Dit kan nodig zijn als u door ouderdom of door toedoen van een lichamelijke beperking moeite heeft met het zelfstandig uitvoeren van huishoudelijke taken. Bij Time to Nursing stemmen we onze diensten af op uw hulpvraag. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Het uitvoeren van huishoudelijke taken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Deze werkzaamheden kunnen lichamelijk belastend zijn op oudere leeftijd, of als u belemmeringen ondervindt door toedoen van een tijdelijk verminderde mobiliteit, een ziekte of een medische ingreep. Toch draagt het uitvoeren van de noodzakelijke huishoudelijke taken bij aan een beter welzijn. Als deze werkzaamheden tijdig en correct worden uitgevoerd, draagt dat bij aan uw algehele welzijn.

De huishoudelijke hulp van Time to Nursing in Den haag is daarom breed inzetbaar. Uiteraard worden onze diensten aangeboden in overleg met u. Daarbij kunt u denken aan de hulp die u nodig heeft bij het doen van de boodschappen, maar ook voor andere huishoudelijke taken zoals schoonmaakwerkzaamheden en stofzuigen staan we voor u klaar. Zo kunt u ook in uw eigen vertrouwde omgeving rekenen op de hulp en ondersteuning die u nodig heeft.

Professionele huishoudelijke hulp in Den Haag

Bij Time to Nursing staan we tevens voor u klaar als u gebruik wilt maken van andere vormen van thuiszorg in Den Haag. Hierbij kunt u denken aan verpleging of ouderenzorg aan huis. Binnen ons team hechten we veel waarde aan uw wensen. Dat betekent dat onze diensten altijd worden afgestemd op uw persoonlijke situatie en behoefte. Dat geldt ook voor onze huishoudelijke hulp in Den Haag.

In overleg met u voeren we diverse huishoudelijke taken uit zoals het doen van de afwas, het zemen van de ramen of het verzorgen van de dagelijkse of wekelijkse boodschappen. Op deze manier kunt u optimaal blijven genieten van de geborgenheid die uw eigen woonomgeving u biedt. Omdat we bij Time to Nursing waarde hechten aan wederzijds vertrouwen, zorgen we voor zover dat mogelijk is altijd voor een vast aanspreekpunt als het gaat om huishoudelijke hulp.

Huishoudelijke hulp Den Haag

Ook als u gebruik wenst te maken van ouderenzorg in de omgeving van Den Haag kunt u rekenen op onze professionele diensten. Bijvoorbeeld voor het spuiten van insuline of als u ondersteuning nodig heeft bij het douchen of wassen. Voor huishoudelijke hulp in de omgeving van Den Haag staat Time to Nursing graag voor u klaar.

Menu