Ouderenzorg Den Haag

Ouderenzorg en verpleging aan huis omgeving Den Haag

Time to Nursing staat graag voor u klaar als u op zoek bent naar ouderenzorg aan huis in de omgeving van Den Haag. Dit kan nodig zijn omdat u medische verpleging nodig heeft maar wel in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning wilt verblijven. Daarnaast kunt u ook op onze ouderenzorg rekenen als u gebruik wilt maken van dagbesteding of begeleid wilt wandelen. In alle gevallen staat Time to Nursing graag voor u klaar met ouderenzorg in Den Haag.

Zorg aan huis kan nodig zijn om verschillende redenen. Hierbij kunt u denken aan de zorg die nodig is als u als oudere niet meer goed voor uzelf kunt zorgen. Ouderenzorg in Den Haag is ook noodzakelijk als u door een medische ingreep of een ziekte verpleging en zorg aan huis nodig heeft. Voorbeelden daarvan zijn het aan- en uittrekken van steunkousen, maar ook het toedienen van insuline injecties.

Ook het verzorgen van wonden en sondes hoort daarbij. Bij Time to Nursing werken we met een professioneel team. Naast het vakkundig uitvoeren van medische handelingen, staat ook persoonlijke aandacht bij ons centraal. Daarnaast staan we ook voor u klaar bij het coördineren en begeleiden van andere zorgverleners om u heen.

Ouderenzorg van Time to Nursing in Den Haag

Door gebruik te maken van gespecialiseerde thuiszorg in Den Haag, kunt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning blijven rekenen op de zorg die u nodig heeft. Bijvoorbeeld om thuis te kunnen herstellen van een ziekte of een medische of operatieve ingreep. Juist dan is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een hoge kwaliteit ouderenzorg in de omgeving van Den Haag.

Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen is Time to Nursing ook gespecialiseerd in de begeleiding en verzorging van dagbesteding. Dit bevorderd uw kwaliteit van leven en welzijn. Dagbesteding zorgt niet alleen voor een goede structuur, maar voorkomt ook een sociaal isolement. We staan dan ook graag klaar voor ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Naast wondverzorging en het uitvoeren van andere verpleegkundige handelingen, voorzien we u ook van de juiste begeleiding op het gebied van persoonlijke verzorging en hygiëne.

Ouderenzorg Den Haag

Bijvoorbeeld als het zelf wassen en douchen bemoeilijkt wordt door een verminderde mobiliteit of balans. Ook als u op zoek bent naar huishoudelijke hulp in de omgeving van Den Haag staan we voor u klaar. Naar gelang uw hulpvraag en wensen voeren we diverse huishoudelijke taken uit. Dit kan het doen van de boodschappen zijn, maar ook schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen of afwassen.

Menu