Over Time To Nursing

Thuiszorg Time To Nursing is een jonge enthousiaste organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Wij doen ons werk met hart voor de zorg. Wij werken met een klein team op het kantoor in Wateringen. Dit team behandelt de zorgaanvragen, organiseert de planning en verzorgt de administratie. Wij zijn een kleinschalige organisatie, waar de mensen elkaar kennen. Daardoor is Thuiszorg Time To Nursing vriendelijk, persoonlijk, slagvaardig en flexibel. Onze zorgverleners stralen dit ook uit. Dat de cliënten dit waarderen is duidelijk.

Onze Missie

Thuiszorg Time To Nursing gevestigd te wateringen is een jonge, enthousiaste organisatie, dat zich heeft gespecialiseerd in de thuiszorg. Thuiszorg Time To Nursing doet haar werk met hart voor de zorg. In het voorjaar van 2018 is Thuiszorg Time To Nursing gestart en sindsdien hebben vele cliënten hun weg naar Thuiszorg Time To Nursing gevonden.

De visie van Thuiszorg Time To Nursing

Thuiszorg Time To Nursing is een kleinschalige organisatie, waar de cliënt centraal staat. Dit komt tot uiting middels de zorgverleners. De medewerkers zijn vriendelijk, persoonlijk, slagvaardig en flexibel. Tevens beschikt de organisatie over een multicultureel zorgverleners bestand. Hierdoor hebben veel allochtone cliënten de mogelijkheid de zorgverlening in de moedertaal te ontvangen.

De zorgverlening beperkt zich niet alleen tot de zorg bij de cliënten thuis, maar de organisatie biedt ook materialen en middelen vanuit de kantoor op Laan van wateringse veld 1496, 2548DA te Den Haag. Kwaliteit is als een bouwsteen voor de onderneming.

Menu