Zorgaanbod

Persoonlijke verzorging

Bij persoonlijke verzorging wordt u ondersteund door een verzorgende bij dagelijkse handelingen zoals opstaan, douchen, aankleden, eten of naar het toilet gaan. Daarnaast kan een verzorgende u ondersteunen bij het omgaan met uw ziekte, ouderdomsproblemen en bij het gebruik van medicijnen. Verzorging kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld als u herstellende bent na een ziekenhuisopname, maar het is ook mogelijk dat u langdurig ondersteuning krijgt, bijvoorbeeld als u chronisch ziek bent.

persoonlijke verzorging
verpleging

Verpleging

Na een ziekenhuisopname, bij een acute chronische ziekte of als gevolg van een handicap, zijn wij er om u te verplegen. Gediplomeerde verpleegkundigen geven deze zorg op de locatie die u wenst. Dat kan dan gaan om het verzorgen van wonden, toedienen van medicijnen of het geven van injecties. Maar het kan ook zijn dat u specialistische verpleegkundige hulp nodig heeft, bijvoorbeeld een infuus voor het bestrijden van pijn. Gespecialiseerde verpleegkundigen verlenen u deze zorg in uw eigen vertrouwde omgeving.

Huishoudelijke hulp

Een schoon en opgeruimd huis is belangrijk. Kunt u het huishouden niet meer zelf doen en kan ook uw omgeving – familie, vrienden, buren – niet genoeg bijspringen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor huishoudelijke hulp. In een afsprakenoverzicht leggen we vast wat de hulp in de huishouding gaat doen en wat u zelf gaat doen. De huishoudelijke hulp kan onder meer het volgende voor u doen stofzuigen, ramen lappen, Wassen/Strijken, het sanitair en de keuken schoonmaken.

De huishoudelijke hulp wordt gefinancierd via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt contact met ons opnemen voor een intakegesprek.

Huishoudelijke hulp Den Haag
Begeleiding

Begeleiding

Begeleiding kan bestaan uit ondersteuning bij de administratie, maar ook bij het helpen plannen van activiteiten, regelen van dagelijkse zaken, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Ook voor dit product komen wij bij u langs voor een intake.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Begeleiding ( Maatschappelijke Hulp ) wordt gefinancierd via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) overigens is het afhankelijk van uw situatie wat de hoogte bedraagt van uw eigen bijdrage. U kunt contact met ons opnemen voor een intakegesprek.

Menu